Lapar? Jom Order!
HALAL2GO

Sibuk bekerja? Tak boleh keluar?
Jangan risau kami hantarkan
makanan halal untuk Anda...
Order saja...Dapatkan diskaun seminima 60%
menerusi langganan Pakej Eksekutif..

Klik disini untuk Daftar Pakej Eksekutif

Anda juga berpeluang memperolehi pendapatan sampingan lumayan sebagai Agen Promosi kami dan nikmati pelbagai ganjaran menarik!
Klik disini untuk informasi sebagai Agen kami...


Diantara Menu Menarik 

PAKEJ EKSEKUTIF HALAL2GO

Kami menyediakan Pakej Tawaran Istimewa kepada para pengguna yang ingin menikmati hidangan dihantar ke pejabat/premis perniagaan daripada jam 9:00 am sehinggalah ke 10:00 pm setiap hari..dengan potongan diskaun sehingga 60% seminggu untuk semua menu dalam Halal2Go...

Promosi Diskaun istimewa di bawah Pakej Eksekutif ini boleh dinikmati secara berterusan oleh Anda di minggu seterusnya sekiranya Anda memberikan komitmen loyalti kepada pihak kami seperti berikut:-

#Menggunakan secara berterusan selama seminggu berturutan dan menggunakan keseluruhan 60% kadar diskaun dalam seminggu dan memperkenalkan sekurang-kurangnya seorang rakan baru untuk menikmati kemudahan sama daripada pihak kami untuk minggu seterusnya.

"Sila muat-turun panduan Pengunaan Pakej Eksekutif disini"

Pilihan Pelbagai Menu Makanan

Kami menyediakan pelbagai menu pilihan daripada makan pagi, tengahari, malam, koleksi pencuci mulut dan buah-buahan.

Penyedia Makanan Halal

Jaminan kami semua vendor penyedia makanan Halal2Go adalah ditanggulng halal dan kami memastikan daripada peringkat bahan kandungan makanan, masakan dan penghantaran makanan adalah mematuhi syariah Islam.

Kadar Diskaun Istimewa

Kami menawarkan kadar diskaun istimewa kepada pelanggan setia kami daripada 60% seminggu...dan tawaran ini boleh ditambah nilai secara berterusan..

Penghantaran Segera

Jaminan kami penghantaran dalam tempoh 45-60 minit daripada tempahan diperbuat.

SHARE THIS PAGE!